SOSTENIBILITAT MEDIAMBIENTAL EN LA PROFUCCIÓ DE BEGUDES, OLIS I GREIXOS (30h)
DESCRIPCIÓ:
Diferenciar els residus, abocaments i emissions derivats de les indústries alimentàries d’elaboració de begudes, olis i greixos, identificant els tractaments que cal seguir segons la normativa vigent de sostenibilitat mediambiental.
HORARI: Matí
REQUISITS D’ACCÉS:
- Estar inscrit/a com a demandant o millora d’ocupació a l’Oficina de Treball del SOC i tenir la demanda d’ocupació en estat d’alta el dia anterior a la incorporació al curs.
- Complir com a mínim algun dels següents requisits:
-Certificat de professionalitat de nivell 1.
-Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent
-Títol de tècnic (FP Grau Mitjà) o equivalent.
-Haver superat la prova d’accés a cicles formatius de Grau Mitjà.
-Haver superat qualsevol prova oficial d’accés a la universitat.
- No es requereix experiència professional.
- Les persones participants poden ser convocades a una entrevista i/o prova, si escau.
Deixeu un comentari