SOSTENIBILITAT MEDIAMBIENTAL EN LA PROFUCCIÓ DE BEGUDES, OLIS I GREIXOS (30h)

SOSTENIBILITAT MEDIAMBIENTAL EN LA PROFUCCIÓ DE BEGUDES, OLIS I GREIXOS (30h)

DESCRIPCIÓ:

Diferenciar els residus, abocaments i emissions derivats de les indústries alimentàries d’elaboració de begudes, olis i greixos, identificant els tractaments que cal seguir segons la normativa vigent de sostenibilitat mediambiental.  

HORARI: Matí

REQUISITS D’ACCÉS:

  • Estar inscrit/a com a demandant o millora d’ocupació a l’Oficina de Treball del SOC i tenir la demanda d’ocupació en estat d’alta el dia anterior a la incorporació al curs.
  • Complir com a mínim algun dels següents requisits:  

-Certificat de professionalitat de nivell 1.  

-Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent

-Títol de tècnic (FP Grau Mitjà) o equivalent.  

-Haver superat la prova d’accés a cicles formatius de Grau Mitjà.  

-Haver superat qualsevol prova oficial d’accés a la universitat.

  • No es requereix experiència professional.  
  • Les persones participants poden ser convocades a una entrevista i/o prova, si escau.

Data

02 - 27 set. 2024
En curs...

Localització

CIFO Salt
C/ Alfons Moré, 1
Categoria

Deixeu un comentari

Go to Top