OPERACIONS BÀSIQUES EN LA PREPARACIÓ PER A LA VENDA DE PRODUCTES DE CARNISSERIA I XARCUTERIA (320h)
Especialitat formativa Nivell 1
DESCRIPCIÓ:
Realitzar les operacions bàsiques d’especejament, elaboració de productes de xarcuteria i emmagatzematge de productes carnis, així com de neteja i manteniment dels equips utilitzats i l’acondicionament dels productes per a la seva venda, complint en tot moment amb la normativa tecnicosanitària vigent.
HORARI: Tardes
REQUISITS D’ACCÉS:
- Estar inscrit/a com a demandant o millora d’ocupació a l’Oficina de Treball del SOC i tenir la demanda d’ocupació en estat d’alta el dia anterior a la incorporació al curs.
- No es requereix nivell acadèmic però cal posseir habilitats bàsiques de comunicació lingüística que li permetin l’aprenentatge i el seguiment de la formació.
- Les persones participants poden ser convocades a una entrevista i/o prova si escau.
Deixeu un comentari