ELABORACIONS BÀSIQUES PER A PASTISSERIA – REBOSTERIA (110h)

ELABORACIONS BÀSIQUES PER A PASTISSERIA – REBOSTERIA (110h)

DESCRIPCIÓ:

Aplicar els fonaments i tècniques de preparació de les principals elaboracions de pastisseria i rebosteria. 

HORARI: Matí

REQUISITS D’ACCÉS:

  • Estar inscrit/a com a demandant o millora d’ocupació a l’Oficina de Treball del SOC i tenir la demanda d’ocupació en estat d’alta el dia anterior a la incorporació al curs.  
  • No es requereixen acreditacions/titulacions. Això no obstant, s’han de posseir les habilitats de comunicació lingüística suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació. 
  • No es requereix experiència professional.  
  • Les persones participants poden ser convocades a una entrevista i/o prova, si escau.

Data

13 juny 2024 - 24 jul. 2024
Caducat!

Hora

9:15 am - 2:15 pm

Localització

CIFO Salt
C/ Alfons Moré, 1
Categoria

Deixeu un comentari

Go to Top