
CARNISSERIA I ELABORACIÓ DE PRODUCTES CARNIS (290H)
Realitzar les operacions de valoració de la carn, d’especejament, preparació i elaboració de productes i preparats carnis, complint amb la normativa tècnica i sanitària vigent. Comercialitzar productes carnis en una empresa petita.
- Obrador de càrnies: equips de descongelació. Sales d’especejament i preparació amb taules de treball. Elements de recollida i classificació de productes. Cambra frigorífica. Congelador.
Bàscula. Taulells fixos. Prestatgeries. Penjadors. Carretons manuals (taules transportables). Armari d’eines. Armari d’útils de tall i especejament. Armari d’additius i condiments. Instrumental de presa de mostres. Nevera domèstica. Safareig, lavabos de neteja personal. - Maquinària i eines: eines de tall i raspament, ganivets, serra automàtica, ganivet mecànic i eines d’esmolar. Picadora, pastadora, cúter, filetejadora. Embotidora manual i al buit, i lligadora.
Injector de salmorra. Emmotlladora. Olla de cocció i escaldadora. Fumador i assecador.Bàscules i dosificador. Molí col·loïdal. Aparells de mesura de llum, humitat, pH i consistència. Equip d’embossat al buit. Equip d’embolcallament, en safata i empaquetat, clipadora. Dipòsit de
salmorra. Bota de salat i dessalat. Equips de neteja de terres i instal·lacions i equips.
Horari: Tardes
Requisits:
- Estar inscrit/a com a demandant o millora d’ocupació a l’Oficina de Treball del SOC i tenir la demanda d’ocupació en estat d’alta el dia anterior a la incorporació al curs.
- No es requereix nivell acadèmic però cal posseir habilitats bàsiques de comunicació lingüística que permetin l’aprenentatge i el seguiment de la formació.
- Les persones participants poden ser convocades a una entrevista i/o prova, si escau.
Deixeu un comentari