CARNISSERIA I ELABORACIÓ DE PRODUCTES CARNIS (290H)

CARNISSERIA I ELABORACIÓ DE PRODUCTES CARNIS (290H)

Realitzar les operacions de valoració de la carn, d’especejament, preparació i elaboració de productes i preparats carnis, complint amb la normativa tècnica i sanitària vigent. Comercialitzar productes carnis en una empresa petita.

  • Obrador de càrnies: equips de descongelació. Sales d’especejament i preparació amb taules de treball. Elements de recollida i classificació de productes. Cambra frigorífica. Congelador.
    Bàscula. Taulells fixos. Prestatgeries. Penjadors. Carretons manuals (taules transportables). Armari d’eines. Armari d’útils de tall i especejament. Armari d’additius i condiments. Instrumental de presa de mostres. Nevera domèstica. Safareig, lavabos de neteja personal.
  • Maquinària i eines: eines de tall i raspament, ganivets, serra automàtica, ganivet mecànic i eines d’esmolar. Picadora, pastadora, cúter, filetejadora. Embotidora manual i al buit, i lligadora.
    Injector de salmorra. Emmotlladora. Olla de cocció i escaldadora. Fumador i assecador.Bàscules i dosificador. Molí col·loïdal. Aparells de mesura de llum, humitat, pH i consistència. Equip d’embossat al buit. Equip d’embolcallament, en safata i empaquetat, clipadora. Dipòsit de
    salmorra. Bota de salat i dessalat. Equips de neteja de terres i instal·lacions i equips.

Horari: Tardes

Requisits:

  • Estar inscrit/a com a demandant o millora d’ocupació a l’Oficina de Treball del SOC i tenir la demanda d’ocupació en estat d’alta el dia anterior a la incorporació al curs.
  • No es requereix nivell acadèmic però cal posseir habilitats bàsiques de comunicació lingüística que permetin l’aprenentatge i el seguiment de la formació.
  • Les persones participants poden ser convocades a una entrevista i/o prova, si escau.

Data

11 nov. 2024 - 05 febr. 2025
Caducat!

Hora

3:00 pm - 9:00 pm

Localització

CIFO Salt
C/ Alfons Moré, 1
Categoria

Deixeu un comentari

Go to Top